Empodera’t per el teu part i fes-ho amb la teva parella!

Per demanda de les parelles apuntades al taller del passat Diumenge, l’hem ajornat. Es farà demà divendres dia 11 de Març, encara sou a temps de reservar la vostra plaça!
Truca’m al 646077717

Resolem dubtes:
preparació al part

 

– Estic embarassada, que em pot aportar aquest taller?

Aquest taller t’aportarà coneixement i eines per afrontar totes les etapes per les quals passarà el teu cos el dia del part.
I això ens porta a l’empoderament! Quan t’empoderes del teu cos i del que t’està passant, pots allunyar el sofriment per quedar-te només amb el dolor i la força que faran que el part evolucioni fins a l’arribada del teu nadó.

– Vull l’epidural, em pot servir el taller?

Aquest taller esta indicat per a tothom que estigui a punt de parir, tenir eines i coneixement mai resta, sempre suma! Cal tenir en compte que encara que ens acompanyin des de fora d’una manera o d’un altre, qui realitza el treball de part ets tu!

– Perquè aquest és un treball en parella? Pot venir la meva mare o una amiga?

Sí! El taller esta pensat per la dona que donarà a llum i el seu o la seva acompanyant durant el part.
És important que la parella o l’acompanyant de confiança que hàgim escollit entengui el que esta passant en el cos de la dona tant en l’àmbit biomecànic (moviment) com en l’àmbit fisiològic (hormonal). És essencial que entengui la importància de crear i preservar un ambient adequat perquè el part es desenvolupi amb normalitat.

Pròxim taller: Dissabte 4 de Juny
Reserva la data si estàs al principi del teu embaràs!
Si estàs interessada en aquest taller i vols rebre un avis, envia un mail a; associaciollunaroja@gmail.com i t’aniré informant de tot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s