Dansa del ventre

martamunyoz-finalcurs_44

Desbloqueig i moviment a càrreg de Marta Munyoz

La dansa del ventre és un art mil·lenari provinent de l’Orient Mitjà. Quasi tota la tècnica que ens arriba a Occident prové d’Egipte on la cultura de la dansa segueix molt viva.

Els moviments de la dansa del ventre desbloquegen i activen el potencial de la dona. Milloren el funcionament dels òrgans de la cavitat pèlvica (pèrdues d’orina, augmenta la capacitat per sentir plaer i millora el tracte intestinal) i ajuda a deixar de banda prejudicis absurds, ja que la bellesa d aquesta dansa es fa present en cada cos de dona.

 

Marta Munyoz

Ballarina i professora des de l’any 2005, s’ha format  amb Munique Neith (Títol Acadèmic). http://www.muniqueneith.com .Ha rebut formació de Rachida Ahrrat, Raquia Hassan, Mohamed el sayed, Momo Kadous, Zaza Hassan, Miriam Zabo (danza duende), Helmp , Salima  i Aixa Laxmi entre altres. Diferents festivals com  el Festival Internacional de dansa Oriental (Barcelona), Festival Camel Fever (Marroc)…

He format part del Ballet de dansa oriental Munique Neith, i ha sigut membre fundadora de la companyia Almasaim (www.almasaim.blogspot.com)

Al 2008 va fundar l’associació cultural Lluna Roja on segueix treballant per millorar la sexualitat de les dones i per oferir espectacles de qualitat.

13059923_462237120636311_781685776_n

Dansa dona vida a càrreg d’ Èlia Teis Segura

Dansa Dona Vida és un projecte creat per Èlia Teis i Coral Ríos amb el desig d’acompanyar, a través de la dansa del ventre, a dones en diferents moments vitals d’aquestes. Des de l’adolescència, a la fase adulta, a la maternitat i al pas de la menopàusa al climatèri. Grups de dones que dansen la vida des del seu centre creatiu.

www.dansadonavida.com

Èlia Teis Segura

Historiadora de l’art, ballarina i professora de dansa del ventre i fusió des de 2002. M’inicia en el món de la dansa del ventre de la mà de Coral Ríos amb 14 anys. Formada en el Mètode Sarabi de Devorah Korek. He realitzat diversos intensius i formacions que han complementat i ampliat la meva dansa com la dansa contempoània, la dansa contact i la dansa Mohiniyattam (Kerala, Índia).
També he realitzat diverses formacions al voltant de l’acompanyament a la maternitat conscient amb Montserrat Graupera i María Luisa Becerra (“Formació pre-natal” Crear Vida- Celrà) i en el coneixement anatòmic del sòl pelvià durant l’embaràs, el part i el post part amb Núria Víves (“Anatomia i preparació al part” Gimnogravida- Oporto, Portugal).
Sóc co-creadora de les companyies Nahla i Cia. La Mansa Fera amb les quals he realitzat diversos espectacles dins el marc cultural gironí.
El meu llenguatge és la dansa i el meu objectiu la recerca del moviment propi, espontani i genuí a partir del treball amb el contacte, l’acompanyament i la consciència emocional i corporal. Amb una visió àmplia, integradora i holística de la dansa.

 

flamenc

Tècnica i coreografía a càrreg de Noemi Osorio

Noemi Osorio

Des dels 5 anys vinculada amb la dansa, ha centrat els seus estudis en la formació com a ballarina. Actualment té una escola de dansa a on ella mateixa imparteix vàries disciplines, i actua a nivell professional com a ballarina solista i també com a integrant de dues companyies i varis col.lectius de dansa.