MÈTODE LAXMI per mares amb nadons

cropped-martamuc3b1oz2_11.jpg

El Mètode Laxmi per mares amb nadons és un programa d’exercici físic pensat exclusivament per a recuperar el cos després del part:

Treballem la correcció corporal, treballem el sòl pelvià i els abdominals amb exercicis de Pilates, Fitball i falses respiracions. Estirem el cos amb Ioga per postpart,ballem amb el vel per a millorar la posició del tronc i tonifiquem el cos a través de moviments específics de la dansa del ventre amb el nostre nadó a la motxilla, fulard o al terre (sempre respectant les necessitats del nadó i de la mare). Acabem amb cant, dansa lliure per a connectar amb el nostre nadó o un bon cercle de paraula que ens connecta amb les altres mares.

Marta  Munyoz

De professió ballarina i professora de dansa oriental, vaig començar a donar classes per l’embaràs i amb mares amb nadons a partir del meu proces personal com a mare sentint en el meu cos el seu benefici.

Des de llavors m’he format amb la psicòloga i ballarina especialitzada a acompanyar naixements Marisol Díaz i més tard em formo com a professora del Mètode Laxmi a carreg d’Aixa Laxmi.

Per a més informació sobre el Metodo Laxmi clica aqui

flyer laxmi

OBRIM NOU GRUP AL SETEMBRE, RESERVA LA TEVA PLAÇA!

Per inscriure’t contacta amb:

Marta Munyoz

646077717

associaciollunaroja@gmail.com

Mares amb nadons

LAXMI PER A RECUPERAR EL COS DESPRÈS DEL PART, PER VINCULAR AMB EL TEU NADÓ I PER COMPARTIR AMB ALTRES DONES QUE ESTAN VISQUENT EL MATEIX QUE TU

 

Dansant amb les nostres fills

Rumba de las madres

Canço de bressol

martamunyoz-finalcurs_9martamunyoz-finalcurs_8martamunyoz-finalcurs_10martamunyoz-finalcurs_11

martamuñoz2_11

martamuñoz2_20