Qui som?

IMG_0011

Marta Munyoz

Desbloqueig, plaer i moviment

He sigut ballarina i professora de dansa del ventre des de l’any 2005, m’he format  amb Munique Neith (Títol Acadèmic). http://www.muniqueneith.com .He format part del Ballet de dansa oriental Munique Neith, i ha sigut membre fundadora de la companyia Almasaim (www.almasaim.blogspot.com)

Arrel del neixament de la meva primera filla i la meva formació com a professora del Mètode Laxmi, començo a treballar a través de la dansa del ventre per millorar la sexualitat (dolors menstruals, infertilitat, incontinència…), les condicions de l’embaràs i el part, i també la recuperació al post-part.

Actual-ment sóc mare i també acompanyo a dones a través de la dansa del ventre i el Mètode Laxmi. Facilito espais amb diferents projectes per millorar la salut sexual de les dones.

 

13059923_462237120636311_781685776_n

Èlia Teis Segura

Historiadora de l’art, ballarina i professora de dansa del ventre i fusió des de 2002. M’inicio en el món de la dansa del ventre de la mà de Coral Ríos amb 14 anys. Formada en el Mètode Sarabi de Devorah Korek. He realitzat diversos intensius i formacions que han complementat i ampliat la meva dansa com la dansa contempoània, la dansa contact i la dansa Mohiniyattam (Kerala, Índia).
També he realitzat diverses formacions al voltant de l’acompanyament a la maternitat conscient amb Montserrat Graupera i María Luisa Becerra (“Formació pre-natal” Crear Vida- Celrà) i en el coneixement anatòmic del sòl pelvià durant l’embaràs, el part i el post part amb Núria Víves (“Anatomia i preparació al part” Gimnogravida- Oporto, Portugal).
Sóc co-creadora de les companyies Nahla i Cia. La Mansa Fera amb les quals he realitzat diversos espectacles dins el marc cultural gironí.
El meu llenguatge és la dansa i el meu objectiu la recerca del moviment propi, espontani i genuí a partir del treball amb el contacte, l’acompanyament i la consciència emocional i corporal. Amb una visió àmplia, integradora i holística de la dansa.

Dansa Dona Vida és un projecte creat per Èlia Teis i Coral Ríos amb el desig d’acompanyar, a través de la dansa del ventre, a dones en diferents moments vitals d’aquestes. Des de l’adolescència, a la fase adulta, a la maternitat i al pas de la menopàusa al climatèri. Grups de dones que dansen la vida des del seu centre creatiu.

www.dansadonavida.com

 

flamenc

Noemi Osorio

Des dels 5 anys vinculada amb la dansa, ha centrat els seus estudis en la formació com a ballarina. Actualment té una escola de dansa a on ella mateixa imparteix vàries disciplines, i actua a nivell professional com a ballarina solista i també com a integrant de dues companyies i varis col.lectius de dansa.

Classes de Flamenc, Sevillanes, Dansa del ventre, Bollywood i Sexy Dance

www.noemiosoriodanza.com

 

Gemma

Gemma Mogas

Em dedico a la Dansa del Ventre i les danses de Fusió Oriental de forma professional desde l’any 2001.

Formada com a Instructora del Mètode Pilates per la Federació Espanyola de Pilates, també estic formada en Dansa Creativa, Consciència Corporal i Reeducació Postural a la Formació de la Escuela de Expresion Corporal-Taller de Movimiento (Madrid) i a l’Escola de Psicomotricitat Carme Aymerich (IMEB -Barcelona) amb professors de prestigi internacional com Debora Kalmar Stokoe. He estudiat el Perine Femení amb Blandine Calais-Germaine en el marc del seu sistema educatiu Anatomia per el Moviement.

Actualment estic en formació del Sistema Psicocorporal AtmanDance i estic cursant el 3º nivell de la Formació de Flors de Bach (PIEB) com a terapeuta del sistema, reconegut per l’Institut Bach.

Segueixo estudiant la Dansa del Ventre actualment amb Rachida Aharrat. Codiirigeixo la Companyia de dansa  “Ballet Oriental Itaca”.

He estudiat Aromaterapia i Dona Cíclica en la Formació de l’Escola Superior del Taller d’Alqvimia (Bcn). Sóc MoonMother i actualment guio Cercles de Dones per ajudar a aprofundir en la nostra naturalesa Cíclica

Guio la Meditació de la Benedicció de l’Úter periodicament a l’Espai Itaca de Figueres.

www.espaiitaca.com